top of page

VÅRE ARRANGEMENTER

Marie Kapeesh.jpg

ENGAGE TALK

Semester: 2. måned

Arrangør: Engage NORD

Målgruppe: Alle interessenter

Form: digital/fysisk 

17913914344453601.jpg

Engage talk er en digital serie innen entreprenørskap der vi trekker frem aktuelle temaer som kan være nyttige for fagpersoner, eksperter og virksomheter. Målet er å koble disse forskjellige aktørene sammen.

presentasjon

KVINNEPROSJEKT

Semester: Vår & høst

Arrangør: Engage NORD & NTNU

Målgruppe: Studenter

Image by Jude Beck

Kvinneprosjektet har som mål og agenda å motivere og engasjere kvinner til å satse på entreprenørskap, gi kvinner nødvendige verktøy for å lykkes med entreprenørskap og å bevisstgjøre studenter på NORD universitet,  ulikheten mellom antall kvinner og menn som driver med entreprenørskap. Gjennom kurs, foredrag, sterk profil på sosiale medier og forskningsprosjekt i samarbeid med Engage ønsker vi å nå målene våre det kommende året.

HPkJFUSw.jpeg.jpg

DESIGN THINKING WORKSHOP

Semester: Vår & høst 

Arrangør: Engage, Spark & START

Målgruppe: Studenter

17884191328774289.jpg

Sammen med en eller flere aktører inviterer vi til workshop om bruk av ‘design thinking’ som verktøy for å adressere problemer av alle slag. I idéverkstedet blir man delt inn i grupper og jobber aktivt sammen for å finne nye idéer og løsninger. Arrangementet har en åpen form og det blir variasjon i program basert på ulike problemstillinger for hvert arrangement. 

VENTURE CUP

Semester: Vår 

Arrangør: START NORD
Målgruppe: Studenter

Venture-Cup.png

Konkurransen arrangeres 100% frivillig av studenter ved nesten alle universiteter og høyskoler i Norge og er non-profitt for alle involverte. Konferansen blir en hyllest til dagens student-startups og ikke minst fremtidens ledere, innovatører og entreprenører.

17856110900184430.jpg

JASUN

Semester: 2. måned

Arrangør: SPARK NORD

Målgruppe: næringsliv & studenter

17874739009906403.jpg

Just A Startup Night (JASUN) er et arrangement for studenter hvor oppstartsbedrifter forteller hva de holder på med og hvilken kompetanse de har behov for, og Start og Spark linker dere sammen. Join a Startup Night arrangeres parallelt i Bodø, Tromsø og Mo i Rana. Pitcher blir holdt lokalt i samtlige byer. Arrangementet gir deltakere fra næringslivet muligheten til å rekruttere studenter og studenter får nye jobbmuligheter

bottom of page