top of page

tor. 19. nov.

|

Nettarrangement

Engage Talk

Prototyping – en viktig læreprosess 💡 Facebook Livestream

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Engage Talk
Engage Talk

Tid og sted

19. nov. 2020, 09:00 – 9:30

Nettarrangement

Om arrangementet

Dagens tema er entreprenørskap og prototyping. Eirik Gjelsvik Medbø fra Engage tar en prat med forsker Heikki Sjöman fra Engage, industridesigner Anne Lise Øiesvold fra Føn Designlab og sykepleiergründer Jeanette Grønnslett fra Anue om hva prototyping er. Hvordan prototyper man og hvorfor er det viktig å starte med prototyping så snart som mulig? Hva har verktøyet å si for læring? 

Eirik Gjelsvik Medbø 

Eirik jobber som Innovasjonsleder i Engage og NTNU Energy Transition Initiative. I Engage jobber han med satsingen Train-the-Trainer – for å spre verktøy og metoder for entreprenørskaps-undervisning til undervisere i ulike disipliner. Eirik er med-gründer og jobbet tidligere som markedssjef i selskapet AssiTech, som utvikler en «rullator i trapp» for eldre og bevegelseshemmede.

Heikki Sjöman 

Heikki jobber som arbeidspakkeleder og forsker i Engage og TrollLABS ved NTNU, som er et tidlig-fase produktutviklings- og prototypelaboratorium. Hans doktorgrad handlet om prototyping av connected devices.

Anne Lise Øiesvold 

Anne Lise er daglig leder i Føn Designlab. Føn Designlab er et designkontor i Bodø som tilbyr tjenester innen design thinking, innovasjon og produktutvikling. Anne Lise er utdannet industridesigner fra NTNU og har lang erfaring fra ulike lederroller innen produkt- og tjenestedesign og utvikling fra Norrøna Sport, Jensen Møbler, Tandberg Telecom/Cisco, Rapp Marine, Hepro, Laviair og Føn Designlab.

Jeanette Grønnslett 

Jeanette er utdannet barnesykepleier og ammeveileder. Hun har jobbet med premature og syke nyfødte barn de siste 12 år. I 2018 etablerte hun Anue for å utvikle sin idé om et nytt produkt for oppbevaring av donormelk og morsmelk. Jeanette vet hvor livsviktig morsmelken er og spesielt det å ha tilgang til donormelk når mødre ikke har kommet i gang med egen melkeproduksjon og når barn er premature.

Dele dette arrangementet

bottom of page